5 film szilveszter estére

Ha nem akar kimozdulni szilveszter este, mutatjuk, milyen filmek lesznek a tévében. 

2021. december 31., 10:36

Szerző:

Nem mindenki szeretné féktelen mulatással tölteni a szilveszter estét. Az otthonülős típusoknak összegyűjtöttük, milyen filmek lesznek este a tévében. 

… és megint dühbe jövünk

RTL Klub, 20:50 

A „Görög” és hírhedt maffiózóbandája tartja uralma és felügyelete alatt Miami kaszinóit és fogadóirodáit. O'Connor admirális feltett szándéka lekapcsolni az illegális fogadási csalókat, az ügyre Johnny Firpo hadnagyot állítja rá. Johnny mindenáron szeretné belerángatni az ügy felgöngyölítésébe testvérét, Charlie-t is, aki korábban nagy szerencsejátékos volt. Együtt elképesztően nagy pofonokat osztanak ki, és egészen mulatságos módszerrel számolják fel a bűnbandát. Bud Spencer és Terence Hill örök klasszikusa akárhányszor újranézhető. 

Moulin Rouge!

Prime, 21:00 

A történet a századforduló idején játszódik Párizsban, ahol ragyogásával vonzza az embert a fényűző mulatók. Ebben a világban a határokat csak a képzelet szabja, itt minden vágy valóra válhat, az egyetlen dolog, amit talán hiába keres bárki, az az igaz, őszinte szerelem. Ebbe az életbe csöppen bele az ifjú író, Christian, akit nem a pompa ragad magával, hanem szerelembe esik a környék legünnepeltebb csillagával, Satine-nal. A 2001-es film sztárja Nicole Kidman.

Baywatch

Super TV2, 18:30 

Napfény, hullámok, dagadó izmok, gyönyörű nők, falatnyi bikinik. Nem rossz, de ennél azért többről szól a sztori. Mitch, a rutinos, öreg róka vízimentő összetűzésbe kerül egy nagyszájú újonccal, de hamarosan egy bűnügy kapcsán kénytelenek összefogni. Drogterjesztés nyomaira bukkannak, valamint rejtélyes gyilkosságok is történnek, ezért mindenképpen fel kell göngyölíteniük az ügyet, mert az veszélyezteti a strand és a vízimentők jövőjét is.

Ne szórakozz Zohannal

Sony Movie Channel, 18:45 

Zohan izraeli kommandós, de rendkívül elégedetlen az életével, elege van a háborúskodásból, ezért megrendezi a saját halálát és felül egy New Yorkba tartó gépre. Leghőbb vágya, hogy fodrász lehessen, Amerikában ez össze is jön neki, kap egy állást egy fodrászatban. Ugyanakkor nem olyan egyszerű megszabadulni a régi beidegződésektől, ráadásul korábbi ellenségei felismerik, és hamarosan az életére törnek.

Míg a jackpot el nem választ

Paramount, 18:55 

Joy Las Vegasba utazik, hogy megpróbálja kiheverni szerelmi bánatát. Ott találkozik Jackkel, akivel egy este együtt buliznak, és olyan jól sikerül a parti, hogy viccből összeházasodnak. Reggel persze a kijózanodás után egyből válni szeretnének. Csakhogy ez nem olyan egyszerű, mivel éjjel közösen megütik a főnyereményt egy játékgépen, 3 millió dollárt nyernek. Nem tudják eldönteni, kié legyen a pénz, így bírósághoz fordulnak, ott pedig fél év házasságra ítélik őket.

(Kiemelt kép: Shutterstock)