5 film a tévében, ami tökéletes kikapcsolódást nyújt mára

Jöhet néhány izgalmas történet?

 

2021. augusztus 21., 12:26

Szerző:

Hadak útján

RTL Klub, 22:50 

Az első világháború idején járunk, amikor Albert imádott lovát, Joey-t édesapja eladja a brit lovasságnak. Azonnal csatasorba állítják a lovat, aki félelmet nem ismerve minden veszéllyel farkasszemet néz. Mindenkit lenyűgöz az állat, Albert pedig képtelen elfogadni, hogy a lovát el kellett engednie, ezért életét kockáztatva elindul, hogy hazahozza őt. Az érzelmes történelmi film nem csak az állatbarátoknak ajánlott, hanem azoknak is akik szeretik a szép képi világgal rendelkező filmeket.

James Bond – A Quantum csendje

Prime, 21:00

A Casino Royale végétől folytatódik a történet a Quantum csendjében. A 007-es ügynök és M. vallatják a férfit, aki kivégezte Le Chiffre-t, ekkor fény derül arra, hogy működik egy olyan bűnszervezet, melynek a létezéséről egyik titkosszolgálat sem tud, még az MI6 sem. Bond a szervezet utáni nyomozásba kezd és egy Dominic Greene nevű üzletemberhez vezetnek a szálak. A bűnszervezet célja a bolíviai vízkészlet megszerzése. Akciókból és csinos nőkből ezúttal sincs hiány, miközben James Bond ismét megmenti a világot a gonosztevőktől

Kavarás

Cool, 20:45

Lauren az elvált anyuka és Jim az özvegy apuka egy vakrandin ismerik meg egymást, de borzalmasan sikerül a találka. Kiderül, hogy Lauren legjobb barátnője, és annak párja -aki Jim főnöke- szakítanak, viszont van egy előre lefoglalt luxus vakációjuk a mesés Afrikába, amire nem mennek el. Jim és Lauren egymás tudta nélkül lefoglalja családjuk számára a nyaralást, azonban kellemetlen meglepetésként éri őket, mikor meglátják egymást a kiruccanáson. A helyzetet tovább bonyolítják rosszcsont gyerekeik és hogy a nyaralás alatt egyre közelebb kerülnek egymáshoz.

A dzsungel könyve

Viasat3, 21:00

Mauglira a kis embergyerekre Bagira a párduc talál rá a dzsungelben, akit születése óta egy farkasfalka nevelt. Az őserdei állatok megtiltják Mauglinak, hogy használja emberi tulajdonságait, azonban Sir Kán, a tigris nem tudja elviselni, hogy egy ember éljen közöttük, ezért feltett szándéka megölni a fiút. Bagira vállalja, hogy visszakíséri Mauglit az emberek falujába, a kalandos utazás során barátokat és ellenségeket is egyaránt szerez a kisfiú. Kipling klasszikusában ezúttal valós és számítógéppel animált díszletek, élő és számítógéppel animált szereplők közösen szerepelnek, a látvány pedig garantáltan elvarázsolja az egész családot.  

Képlet

AMC, 21:00

Fél évszázaddal ezelőtt, egy iskolai ünnepség alkalmával a diákok által készített, elképzelt jövőt ábrázoló rajzokat időkapszulába zárnak. Ezen rajzok közé kerül egy elsőre értelmetlennek tűnő számsort tartalmazó lap is. Ötven év elteltével, mikor felnyitják az időkapszulát, a számsort tartalmazó papír egy kisfiúhoz kerül. Az apja, aki híres asztrofizikus véletlenül rájön, hogy a számsor nagyon is értelmes. A számok az elmúlt 50 év világot sújtó katasztrófáinak dátumát, helyét és áldozatainak számát jelentik. A legijesztőbbek a számsor végén levő számok, amelyek a jövőről szólnak. Akik szeretik a fordulatos, rejtélyes filmeket, azoknak tökéletes esti kikapcsolódás lesz a Képlet. 

(Kiemelt kép: Shutterstock)