Biztonsági őrök cipelték le a pályáról a jelmezes rackát Felcsúton

A nézőket és a játékosokat is megdöbbentette a jelenet.

2023. augusztus 5., 07:15

Szerző:

Péntek délelőtt bemutatkozott Youhuu, a rackajuh, az augusztus 19-én rajtoló budapesti atlétikai világbajnokság kabalafigurája, amely este ellátogatott Felcsútra is a Puskás Akadémia-Újpest NB I-es mérkőzésre – olvasható a csakfoci.hu oldalon. 

A találkozó kezdőrúgását Youhuu végezte el, de ezután még percekig nem hagyta játszani a játékosokat. Előbb elkezdett cselezgetni a hazaiak támadójával, Colleyval, akinek később egy képzeletbeli lapot is felmutatott, majd ezt követően sem akarta elhagyni a pályát, ezért két biztonsági őrnek kellett lefogni és kivezetnie a magából kivetkőzött rackajuhot.

A vendég Újpest végül kétgólos hátrányból felállva, Matija Ljujic három góljával 3-3-as döntetlent játszott a Puskás Akadémia otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 2. fordulójának nyitómérkőzésén.

(Kiemelt képünkön: Youhuu, a rackajuh, a budapesti atlétikai világbajnokság kabalafigurája, Fotó: Nemzeti Atlétikai Központ Facebook oldala)

 

A férfiaknál és a nőknél is győzelemmel folytatta szereplését szerdán a legjobb magyar csapat a budapesti sakkolimpia hetedik fordulójában, így mindkettő megerősítette helyét az élmezőnyben.