Csúnyán megsértette ellenfele drukkereit az angol dartsjátékos

Scott Williams a világháborúra utaló megjegyzései miatt később elnézést kért a közösségi média oldalán.

2023. december 28., 14:35

Szerző:

Scott Williams már ott van a legjobb 16 között a darts-vb-n, ehhez az is kellett, hogy legyőzze a német Martin Schindlert. A drámai mérkőzés után Williams odaszúrt a helyszínen lévő ellenszurkolóknak, amelyért később bocsánatot kért. „Nyertünk két világháborút és egy foci-vb-t, de ez… A német szurkolók is nagyon odatették magukat!” A Telex azt írta, az angol játékos ezzel utalt arra, hogy a meccs közben ő is kapta az ívet a német közönségtől. Az interjút készítő Emma Paton azonnal elnézést kért azoktól, akiket Williams esetleg megsérthetett.

Williams később a Twitteren úgy nyilatkozott: butaság volt, amit az interjúban mondott, nem volt benne semmi személyeskedés, csak cukkolni szerette volna a németeket, de ő szereti az embereket, és büszke britként boldog, hogy a legjobb 16 között folytathatja a vb-n. Azóta Williams már nem elérhető a Twitteren.

(Képünk illusztráció / Pexels)

Tudvalevő, hogy a pedagógusok munkája nagyban befolyásolja a gyerekek sport iránti elköteleződését, hiszen legtöbbször ők szerettetik meg a mozgást velük. A Magyar Diáksport Szövetség kezdeményezésére ezért kiválasztották azokat a testnevelő tanárokat, akik többek között ennek a kritériumnak is megfeleltek.