A harmadik olimpiájára kijutott Kovács Zsófia felemáskorláton volt érdekelt, de a csütörtök esti pódiumedzésen bemutatott jó gyakorlata után, a leugrást követően megsérült a szeptemberben keresztszalag-szakadás miatt műtött térde. Így elúszott számára az olimpia.

2024. július 15., 11:30

Kaotikus helyzet uralkodott a miami Hard Rock Stadionban az idei Copa America döntője előtt, miután a rendőrök megpróbálták visszaszorítani a jegy nélküli szurkolókat.

2024. július 12., 10:02

Hazánkat az a megtiszteltetés érte, hogy július 11-én, a franciaországi Sens városában Kollár Zsuzsanna tatai amatőr sportoló is vihette az olimpiai fáklyát. A hagyományoknak megfelelően 2024. április 16-án a görögországi Olümpiában gyújtották meg az olimpiai lángot és indult útjára a fáklya, amelyet mintegy tízezer futó visz el váltóban az olimpia helyszínére, Párizsba.

 

2024. július 3., 13:27

Marco Rossi marad a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. A szakember az Európa-bajnokság tanulságainak átgondolását követően, pár hét múlva megkezdi a felkészülést az őszi Nemzetek Ligája-mérkőzésekre történő összetartás előkészítésével.