Videó – Tömegverekedést és hat kiállítást hozott a Zenit-Szpartak kupameccs

Tömegverekedés tört ki és hat kiállítást hozott az a meccs, amelyet a labdarúgó Orosz Kupában vívott egymással az élvonalbeli bajnokságban éllovas, címvédő szentpétervári Zenit, valamint vendége, a Szpartak Moszkva.

2022. november 28., 15:34

Szerző:

A 0-0-s kilencven percet követően, a hazaiak által végül büntetőpárbajban, 4-2-re megnyert vasárnapi találkozón a 11-es rúgások előtt robbant ki a tömegverekedés, amelybe mindkét csapat, majd a cserepadról érkezők és a szakmai stábok tagjai is vehemensen szálltak be.

A kedélyeket csak nagy nehézségek árán, hosszú perceket követően sikerült lecsillapítani. A játékvezető a Zenittől és a Szpartaktól is három játékosnak mutatta fel a piros lapot, de a kiállítás sorsára jutott a fővárosiak vezetőedzője is.

(Kiemelt kép: Shamar Nicholson reakciója, a Szpartak Moszkva-FC Zenit Orosz Kupa mérkőzésén 2022. november 27-én a Gazprom Arénában, Szentpéterváron, Oroszországban. Fotó: Mike Kireev/NurPhoto/AFP)

A Budapest Jégkorong Akadémia HC nyerte meg a Magyar Kupát, miután a vasárnapi döntőben büntetők után 3-2-re legyőzte az osztrák ligában érdekelt Hydro Fehérvár AV19 csapatát a Tüskecsarnokban.

Hosszan tartó betegség után, 69 éves korában elhunyt Tar Mihály, a Magyar Szumó Szakszövetség társelnöke.