Véber a fiatal játékosoknak: „vak gecik gyülekezete”

Véber György szalonképtelen szavakkal illette az Újpest U19-es csapatának játékosait. 

2022. október 10., 16:16

Szerző:

Válogatott trágárságokkal szapulta sajátjait Véber György edző az Újpest U19-es csapatának október elseji, MTK elleni meccsén – írja a sportal.hu. Az erről készült felvételt egy szülő juttatta el az oldalnak, Véber ezen egyebek melletvak gecik gyülekezetének” nevezte játékosait, egyiküknek azt kiabálja, hogy „neked annyi eszed van baszd meg, mint annak a bábunak ott”.

A lap jelzi, hogy a sportágtól nem idegen a káromkodás, elég Mészöly Kálmánra gondolni, de mivel fiatal játékosokról van szó, lehet, hogy még az 53 éves klubikonnak sem ártana megválogatni szavait. 

(Kiemelt kép: Véber György, a Pécs vezetőedzője az OTP Bank Liga 7. fordulójában játszott DVSC-TEVA - PMFC-Matias mérkőzésen a Nagyerdei Stadionban 2014. szeptember 13-án. A találkozó előtt nyeretlen Pécs nagy meglepetésre 2-0-ra győzött a címvédő Debrecen ellen.
MTI Fotó: Czeglédi Zsolt)

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) megbüntette a német válogatottat, amiért a Spanyolország elleni világbajnoki csoportmérkőzés előtti kötelező sajtótájékoztatón a csapatot egyetlen játékos sem képviselte.

A brazil válogatott Svájc 1-0-s legyőzésével már a csoportkör második fordulójában, hétfőn biztosította továbbjutását a katari labdarúgó-világbajnokság G csoportjából.

Ghána gólgazdag mérkőzésen 3-2-re legyőzte Dél-Korea csapatát a katari labdarúgó-világbajnokság hétfői játéknapján, a H csoport második fordulójában.