Ezt csúnyán benézte Fucsovics

Elég simán kiejtették a magyar versenyzőt.

2022. január 4., 07:47

Szerző:

Az ötödik helyen kiemelt Fucsovics Márton meglepetésre a nyitókörben búcsúzott az Adelaide-ben zajló, 521 000 dollár (170 millió forint) összdíjazású, keménypályás férfi tenisztornán. A világranglistán 40. helyén álló magyar játékos kedden a 113. helyen álló fehérorosz Jegor Geraszimovval csapott össze, és maradt alul.

A korábbi négy találkozóból hármat a magyar válogatott vezére nyert meg, de legutóbb – egy éve – az ellenfél győzött Melbourne-ben. Az ötödik csatában végig a selejtezőből érkezett Geraszimov irányított, aki 4:1-gyel kezdte a mérkőzést, aztán a második szettben az MTK játékosa már bréklabdáig sem jutott el. A meccs 1 óra 19 percig tartott. Fucsovicsnak azért még van remény Adelaide-ben, ugyanis hétfőn győzelemmel mutatkozott be az amerikai Tommy Paul oldalán, párosban.

(Kiemelt kép: Fuvocsics Márton 2021. márciusában. Fotó: Koen Suyk / ANP / AFP / Netherlands OUT)

 

Tegnap 18:24

Ismét kórházban Pelé: a brazilok legendás labdarúgójának vastagbélrák elleni gyógyszeres kezelését állítják be az orvosok.

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) a németekhez hasonlóan a szenegáli válogatottat is megbüntette, amiért az Ecuador elleni világbajnoki csoportmérkőzés előtti kötelező sajtótájékoztatón a csapatot egyetlen játékos sem képviselte.

Először ajándékokat és kocsikat ígértek az iráni válogatottnak cserébe azért, hogy ne csatlakozzanak a hónapok óta tartó, Mahsza Amini halálával kirobbanó iráni tüntetésekhez, ám miután november 21-én a játékosok nem énekelték el az iráni himnuszt az Anglia elleni mérkőzésükön, az iráni rezsim fenyegetni kezdte a válogatottat.