Szabó Szebasztián döntős 50 méter gyorson

Szabó Szebasztián 50 méter gyorson bejutott a döntőbe a Melbourne-ben zajló rövidpályás úszó-világbajnokság pénteki versenynapján.

2022. december 16., 12:22

Szerző:

A győriek 26 éves sportolója – aki szerdán 50 méter pillangón bronzérmes volt – egyéni legjobbjától (20.72) nem sokkal elmaradva, 20.83 másodperces teljesítménnyel a harmadik helyen került a döntőbe.    


A legjobb idővel a Kajmán-szigeteki Jordan Crooks várhatja a finálét, a 20 éves tehetség az elődöntőben 15 századdal volt lassabb az amerikai Caeleb Dressel 20.16 másodperces világcsúcsánál.

A döntőt magyar idő szerint szombaton 11.39-kor rendezik.

(Kiemelt képünk: Szabó Szebasztián, miután győzött a melbourne-i rövidpályás úszó-világbajnokság férfi 50 méteres pillangóúszásának egyik előfutamában 2022. december 13-án. MTI/AP/Asanka Brendon Ratnayake)

Tegnap 16:27

Október 8. és 13. között Magyarország ad otthont a világ legnagyobb hagyományokkal büszkélkedő dartsversenyének, a WDF World Mastersnek, amelyre a szervezők ezer játékos érkezését várják.

Tudvalevő, hogy a pedagógusok munkája nagyban befolyásolja a gyerekek sport iránti elköteleződését, hiszen legtöbbször ők szerettetik meg a mozgást velük. A Magyar Diáksport Szövetség kezdeményezésére ezért kiválasztották azokat a testnevelő tanárokat, akik többek között ennek a kritériumnak is megfeleltek.