Videó: a szurkolók is lejátszottak egy kört a St. Étienne és az Auxerre meccse után, csak nem a labdát rúgták

A meccs lefújása után a St. Étienne kiesett, a szurkolók elárasztották a gyepet, rondán összeverekedtek.

2022. május 30., 11:13

Szerző:

Szurkolói randalírozásával végződött vasárnap a St. Etienne-Auxerre francia labdarúgó bajnoki osztályozó, amelyen a hazai csapat kiesett az élvonalból.

Az első osztályban 16. St. Etienne és az eddig másodosztályú Auxerre első találkozója 1-1-es döntetlennel végződött, és ugyanez az eredmény született a visszavágón. A 11-es párbajban a vendégek nem hibáztak, a hazaiak első rúgója viszont igen, így a tízszeres bajnok St. Etienne kiesett.

A büntetők után a megvadult szurkolók azonnal a pályára rohantak és hatalmas petárdázás kezdődött, illetve görögtüzeket gyújtottak. A rakéták egy része a tömegbe csapódott, valamint a tribünükön helyet foglaló drukkerek közé.

A két csapat játékosai biztonságban elhagyták a pályát, sérültekről nem érkezett jelentés.

(Kiemelt kép: Képkivágás a mérkőzés élő közvetítéséből, forrás: Vibes Foot, Twitter)

Tegnap 18:20

A magyar férfi kézilabda-válogatott Izland, a Koreai Köztársaság és Portugália csapatával találkozik a januári svéd-lengyel közös rendezésű olimpiai kvalifikációs világbajnokság csoportkörében, Kristianstadban.

Tegnap 17:55

A szombati első futamon rajt-cél győzelmet aratott, a másodikon pedig másodikként ért célba a címvédő és háromszoros Európa-bajnok Kiss Norbert, a Révész Racing versenyzője a gyorsasági kamion Eb idei harmadik fordulójának első versenynapján, a Slovakiaringen.