Sport- és olimpiai ügyekről tárgyalt Orbán Viktor a MOB elnökével

Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Karmelita kolostorban fogadta Gyulay Zsoltot, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnökét. 

2022. november 25., 10:57

Szerző:

A megbeszélés aktualitását a MOB szombatra meghirdetett közgyűlése adta, amelyen a szervezet jövő évi terveiről valamint néhány vezető tisztség betöltéséről is döntenek. Orbán Viktor és Gyulay Zsolt megbeszélésén áttekintették a legfontosabb 2023. évi sporteseményeket, az Új Nemzeti Sportfejlesztési Programot, és a nemzeti sportmúzeum létrehozásával kapcsolatos elképzeléseket – közölte Havasi Bertalan.

(Kiemelt képünk: Orbán Viktor kormányfő fogadja Gyulay Zsoltot, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnökét a Karmelita kolostorban. A megbeszélés aktualitását a MOB következő napra meghirdetett közgyűlése adta, amelyen a szervezet jövő évi terveiről, valamint néhány vezető tisztség betöltéséről is döntenek. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán)

Japán labdarúgó-válogatottja történelmi tettre készül a katari világbajnokság nyolcaddöntőjében, míg ellenfele, a horvát csapat megismételné négy évvel ezelőtti teljesítményét.