Megtámadták a Premier League erős emberét az utcán – VIDEÓ

Videón, amint a Premier League-ben szereplő Newcastle United kapitánya, Jamaal Lascelles egy utcai verekedésbe keveredett. A brutális támadásban többször megütötték és üveggel dobálták.

2023. augusztus 29., 19:44

Szerző:

A brit média számolt be arról, hogy egy férfiakból álló banda Lascelles testvérét és egyik barátját megsebesítette, míg

a labdarúgónak ugyan nem esett komolyabb baja, de megfenyegették, hogy lelövik.

A tudósítás szerint akkor robbant ki a newcastle-i Chinawhite klub előtti dulakodás, mikor egy férfi torkon könyökölte Lascelles 19 éves testvérét, mire a labdarúgó ellökte a férfit.

Az Index által is közölt felvételen látható, hogy egy vodkás üveget dobnak a Newcastle csapatkapitánya felé, de az üveg nem találta el a labdarúgót. A szemtanúk szerint a hat-nyolc főből álló csoport Lascelles társaságát körbefogta, majd megtámadta Lascellest, akit minden oldalról megütöttek.

A labdarúgóhoz tartozó csoport egyik tagja annyira megsérült, hogy a helyszínen újra kellett éleszteni. Mindez néhány órával azután történt, hogy a Manchester City 1–0-s győzelmet aratott.

(Kiemelt kép: Jamaal Lascelles a Newcastle United és a Bournemouth közötti Premier League-mérkőzésen a St. James's Parkban, Newcastle-ben 2019. november 9-én. Fotó: Steven Hadlow/MI News/NurPhoto via AFP)

A kanadai top junior jégkorong-bajnokság egyik tagszervezete, a Nyugati Hoki Liga (WHL) felfüggesztette Kevin Constantine-t, a Wenatchee Wild vezetőedzőjét, a korábbi magyar szövetségi kapitányt a WHL-szabályok feltételezett megsértése miatt.