Orbán Viktor se hagyta ki a BL-döntőt

Az AFP ésa Reuters fotósai is megörökítettek, ahogyan Orbán Viktor Erdoğan török elnökkel is lekezelt, mielőtt élőben megnézte volna a BL-döntő meccsét.

2023. június 11., 13:44

Szerző:

Az isztambuli Atatürk Stadion nagyon-VIP-páholyában örökítették meg, amint Orbán Viktor Recep Tayyip Erdoğan-nal, a nemrágiben újra megválasztott török elnökkel is kezet fogott, mielőtt élőben megtekintette a szombati Bajnokok Ligája-döntőt, ahol a Manchester City és az Inter játszott egymással.

Orbán a 2022-es BL-döntőt is élőben nézte meg, akkor Nicolas Sarkozy volt francia államfő társaságában lehetett látni.

Az idei BL-döntőt a Manchester City nyerte 1-0-ra, az angol csapat története során először nyerte meg az első számú európai kupasorozatot.

(Kiemelt képünk: ISZTANBUL, TÖRÖKORSZÁG - JÚNIUS 10: Recep Tayyip Erdogan török elnök (l) és Orbán Viktor magyar miniszterelnök beszélget, miközben megérkeznek a stadionba, hogy kövessék a Manchester City és az Inter közötti Bajnokok Ligája döntő mérkőzést az Atatürk Olimpiai Stadionban Isztambulban, Törökországban 2023. június 10-én. Fotó: Mustafa Kamaci / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)

A férfiaknál és a nőknél is győzelemmel folytatta szereplését szerdán a legjobb magyar csapat a budapesti sakkolimpia hetedik fordulójában, így mindkettő megerősítette helyét az élmezőnyben.