Öngól döntött az El Clásicón

A La Ligában éllovas FC Barcelona 1-0-ra győzött a Real Madrid vendégeként a labdarúgó spanyol Király Kupa elődöntőjének első mérkőzésén.

2023. március 3., 07:10

Szerző:

Feszült hangulatban, sok játékmegszakítással indult az El Clásicója, amelynek elején a meg nem adott találatig jutó Real futballozott veszélyesebben. A játékrész derekán a Barcelona egy szerencsésen pattanó labdából, öngóllal szerzett vezetést, ez pedig megfogta a fővárosiakat, játékuk vesztett a lendületéből.

A fordulást követően igyekezett ugyan egyenlíteni a királyi gárda, ám ez nem sikerült, így a Barcelona előnyből várhatja az április 5-i visszavágót.

A másik mérkőzésen az Osasuna hazai pályán szerzett minimális, 1-0-ás előnyt a visszavágóra az Athletic Bilbaóval szemben.

(Képünkön a Barcelona játékosai ünnepelnek, miután a madridi Eder Militao a Real Madridból öngólt szerzett a Real Madrid–Barcelona Copa del Rey elődöntő labdarúgó-mérkőzésen a spanyolországi Santiago Bernabeu Stadionban, Madridban 2023. március 2-án. Fotó: Burak Akbulut / Anadolu Agency via AFP)