Két új játékost is vehet a Fradi

Az edző szerint nem ideális az FTC futballistáinak jelenlegi állapota, de bízik játékosaiban.

2022. február 8., 13:23

Szerző:

A bajnoki címvédő Ferencváros orosz vezetőedzője a moszkvai Szport Ekszpressznek beszélt az után, hogy irányításával a zöld-fehér együttes három NB I-es meccséből egyet megnyert, kettőt elveszített, s visszacsúszott a második helyre a tabellán.

Csercseszov, aki korábban az orosz válogatott szövetségi kapitánya volt, és december 20-án nevezték ki a Ferencváros élére, elárulta: új emberek is érkezhetnek az Üllői útra. Klubja jelenleg két játékossal tárgyal, de neveket nem említett.

„Az elvünk egyszerű: ha lehetőség nyílik a csapat megerősítésére, akkor nem utasítjuk el szerződtetésüket. De bízunk bennük, és együtt dolgozunk azokkal, akik rendelkezésünkre állnak”

– mondta a sportlapnak.

(Kiemelt kép: MTI/Kovács Tamás)

A magyar labdarúgó-válogatott 1-0-ra legyőzte a vendég észt csapatot a csütörtöki barátságos mérkőzésen, amely Marco Rossi szövetségi kapitány ötvenedik találkozója volt.

A román külügyminisztérium és Dan Carbunaru román kormányszóvivő azzal hárította el a román újságíróknak a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) történelmi Magyarországot ábrázoló molinókról szóló döntésével kapcsolatos érdeklődését, hogy – „UEFA-engedély” híján – nincs miért állást foglalniuk, a „politikát nem kell összekeverni a sporttal”.