Michelisz harmadik a hungaroringi időmérőn

Vasárnap lehet izgulni a versenyzőért.

2021. augusztus 21., 21:30

Szerző:

Michelisz Norbert harmadikként zárta a szombati időmérőt a túraautó-világkupa (WTCR) Magyar Nagydíján. A magyar pilóta honlapjának beszámolója szerint az első szabadedzésen a 14. helyen végzett, majd adatelemzés után a második gyakorláson már a második leggyorsabb időt autózta a Hungaroringen.

A 2019-ben WTCR-bajnok Michelisz az időmérő második szakaszába már egyedüliként került a hét Hyundai-pilóta közül, és végül harmadik lett. Az időmérőt a brit Rob Huff nyerte, a sorozat eredményközlője alapján a Hondával versenyző Tassi Attila 14. lett. A futamokra vasárnap 12:15-től, illetve 15:15-től kerül sor.

(Kiemelt kép: Michelisz Norbert, amikor 2018. június 24-én harmadik lett a portugál világkupán. Fotó: Bruno Barros / DPI / NurPhoto via AFP)

Elsőként a szerb Novak Djokovic jutott döntőbe a francia nyílt teniszbajnokság férfi versenyében, miután a világelső spanyol Carlos Alcaraz sérülés miatt csak két szetten át tudott méltó ellenfele lenni a pénteki elődöntőben.

 

Már a 19. században sem értette a széles nyilvánosság, miért kell óriási kockázatot vállalva a hegycsúcsok meghódítására indulni. A 24.hu ennek megértésére tett kísérletet Mécs László és Ács Zoltán egykori expedíciós hegymászók segítségével.

Két kanadai légióssal, a csatár Pascal Laberge-zsel és a hátvéd Markus Phillipsszel erősítette meg keretét az osztrák jégkorongligában (ICEHL) érdekelt Hydro Fehérvár AV19.