Messit a pálya szélén is őrzi a testőre (videó)

A jelek szerint az Inter Miamihoz igazolt klasszis nem érzi magát olyan biztonságban, mint előző csapatánál, a Paris Saint-Germain gyepén.

 

2023. augusztus 16., 20:09

Szerző:

Videón rögzítették, amint Lionel Messi felé lelkes ölelésért futó rajongót a jelek szerint 24 órás ügyeletben lévő testőr azonnal blokkol.

A hétszeres aranylabdás, világbajnok labdarúgóra természetesen sokan kíváncsiak, de nincs egyszerű dolga, hiszen nem egyszer fordult elő vele, hogy szurkolók tömege rohamozta meg.

A biztonsága érdekében pedig az Egyesült Államokban folyamatosan testőr vigyáz rá. Olyannyira, hogy a mérkőzések közben a pálya szélén is fel-alá járkál, hogy mindig a lehető legközelebb legyen Messihez – írja a nemzetisport.hu.

@almunawar_interiors Who's Messi's bodyguard - The man follows Messi everywhere😱#messi #intermiamicf #foryou #football #reaction #mls ♬ original sound - Almunawar

(Kiemelt kép: Lionel Messi, a Miami 10. számú argentin támadója ünnepli csapata negyedik gólját a Concacaf Leagues Cup negyeddöntőjében, a floridai Fort Lauderdale-ben található DRV PNK Stadionban 2023. augusztus 11-én. Fotó: CHANDAN KHANNA / AFP)

 

Tudvalevő, hogy a pedagógusok munkája nagyban befolyásolja a gyerekek sport iránti elköteleződését, hiszen legtöbbször ők szerettetik meg a mozgást velük. A Magyar Diáksport Szövetség kezdeményezésére ezért kiválasztották azokat a testnevelő tanárokat, akik többek között ennek a kritériumnak is megfeleltek.