Kevésen múlott a BL-elődöntő a Győri ETO-nak

Két góllal, 35-37-re kapott ki a Győri ETO kézilabdacsapata a norvég Vipers Kristiansandtól a kézilabda BL elődöntőjében. Ez volt a győriek 15. BL-elődöntős szereplése.

2023. június 3., 17:11

Szerző:

A Győri Audi ETO KC 37-35-re kikapott a legutóbbi két kiírásban diadalmaskodó norvég Vipers Kristiansand együttesétől a női kézilabda Bajnokok Ligája budapesti négyes döntőjének szombati első elődöntőjében.

Az ötszörös BL-győztes győri együttes a legjobb négy között 15. alkalommal, a négyes döntőben pedig nyolcadszor szerepel. A bronzéremért legutóbb 2021-ben lépett pályára.

A második elődöntőt 18 órától az FTC-Rail Cargo Hungaria a dán Team Esbjerggel játssza.

Kiemelt kép: A győri Estelle Nze Minko (b) és Silje Katrine Waade, a norvég csapat játékosa a kézilabda női Bajnokok Ligája elődöntőjében játszott Győri Audi ETO KC - Vipers Kristiansand mérkőzésen a budapesti MVM Dome sportcsarnokban 2023. július 3-án. Fotó: MTI/Illyés Tibor

A kanadai top junior jégkorong-bajnokság egyik tagszervezete, a Nyugati Hoki Liga (WHL) felfüggesztette Kevin Constantine-t, a Wenatchee Wild vezetőedzőjét, a korábbi magyar szövetségi kapitányt a WHL-szabályok feltételezett megsértése miatt.