Megműtötték a válogatott oszlopát – több hónapos kihagyás vár Kalmár Zsoltra

Megműtötték Kalmár Zsolt válogatott labdarúgót, akire a klubja, a Fehérvár FC szerint több hónapos kihagyás vár.

2023. december 20., 15:53

Szerző:

A 28 éves középpályás november 26-án a Kecskemét elleni OTP Bank Liga-mérkőzésen egy rossz mozdulat következtében sérült meg. „Kalmár Zsoltnál az ismételt vizsgálatok a korábbi lágyéktáji sérülés műtéti ellátását tették szükségessé. A beavatkozás kedden sikeresen megtörtént, felépülése előreláthatólag több hónapot vesz majd igénybe” – nyilatkozta a fehérváriak honlapjának Kovács Tibor csapatorvos a 36-szoros válogatott játékosról.

A Fehérvár harmadik helyen áll a magyar élvonal őszi szezonját követően, a csapat hátránya négy pont a listavezető Pakssal szemben.

(Kiemelt kép: a magyar válogatott középpályása, Kalmár Zsolt a 2020. november 15-én játszott Magyarország–Szerbia labdarúgó-mérkőzésen, a Puskás Arénában. Fotó: AFP)

Tudvalevő, hogy a pedagógusok munkája nagyban befolyásolja a gyerekek sport iránti elköteleződését, hiszen legtöbbször ők szerettetik meg a mozgást velük. A Magyar Diáksport Szövetség kezdeményezésére ezért kiválasztották azokat a testnevelő tanárokat, akik többek között ennek a kritériumnak is megfeleltek.