Így végződött a Kisvárda és a Puskás Akadémia meccse

Itt a Kisvárda és a Puskás Akadémia közötti meccs eredménye.

2021. december 19., 15:12

Szerző:

A harmadik helyen álló Puskás Akadémia 1-1-es döntetlent játszott a második Kisvárda vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 17. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén – írja az MTI.

Az első félidőben a hivatalos statisztika szerint is veszélyesebb és támadóbb felfogású volt a hazai együttes, amely a meccs elején mégis hátrányba került, miután a vendégek sikeresen fejeztek be egy gyors ellenakciót. A Kisvárda aztán tizenegyesből egyenlíteni tudott, a szünet előtt viszont izgulnia kellett, mert majdnem megint az ellenfél került előnybe, de videobírós ellenőrzés után les miatt érvénytelenítették a felcsútiak gólját.

Fordulás után kiegyenlített volt a játék, és miközben változatlanul a várdai együttes játszott valamivel veszélyesebben, a Puskás Akadémia lőtt felső kapufát. A hajrára kissé visszaesett a mérkőzés színvonala, és végül pontosztozkodással zárult az összecsapás.

(Kiemelt kép: Puskás Akadémia Facebook-oldala)

Piros Zsombor meglepetésre két szettben legyőzte Benjamin Bonzit a Tatabányán zajló Magyarország-Franciaország tenisz Davis Kupa-selejtező pénteki nyitányán