Fucsovics Wimbledon óta próbál feltöltődni

Augusztusban teniszezik újra Fucsovics Márton, aki 97. helyével a jelenlegi legjobb magyar férfi teniszező.

2022. július 12., 14:23

Szerző:

A Római Teniszakadémián zajló WTA-tornára kilátogató Fucsovics az MTI-nek elmondta, a pihenés és az erősítés ideje van most.

„Wimbledon óta próbálok lazítani és feltöltődni, ütőt nem fogtam mostanában. A makacs hátsérülésem nagyjából rendbe jött, csinálom a kardiót és a kondit, aztán a jövő hónapban következik a US Open, illetve előtte egy-két felvezető verseny” –fejtette ki a 30 éves játékos, mielőtt nekiállt volna autogramokat osztogatni a szurkolóknak. 

Egyik edzője, Nagy Zoltán kiemelte, az a legfontosabb, hogy tanítványa mentálisan és fizikálisan is rendbe jöjjön. 

„Egy hosszabb hazai felkészülést tervezünk, mindenre hagyunk elég időt, hogy minél jobban sikerüljön az észak-amerikai keménypályás szezon” – tette hozzá a tréner. 

A Davis Kupa-válogatott vezére amiatt rontott a héten 38 helyet, hogy oroszok és fehéroroszok kizárása miatt Wimbledon után nem osztottak ranglistapontokat, így elvesztette a tavalyi negyeddöntőért kapott 350 pontot.

(Kiemelt képünk: Fucsovics Márton az ausztrál Marc Polmans ellen játszik az ausztrál nemzetközi teniszbajnokság férfi egyesének első fordulójában Melbourne-ben 2021. február 8-án. MTI/EPA/Jason O'Brien)

22:01

A Ferencváros házigazdaként 3-1-re kikapott az azeri Qarabagtól a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező harmadik fordulójának keddi visszavágóján, így 4-2-es összesítéssel elveszítette a párharcot és az Európa-liga-selejtező negyedik, utolsó körében folytatja szereplését.

2022. augusztus 8., 17:08

A futball-legendát az újpesti temetőben helyezték örök nyugalomra.

2022. augusztus 8., 16:15

Minden idők egyik legnagyobb brazil Jiu-Jitsu-bajnokát, Leandro Lo-t agyhalottnak nyilvánították, miután egy São Paulo-i klubban fejbe lőtték. Lo minden idők egyik legsikeresebb Jiu-Jitsu sportolója volt, aki nyolcszor nyert világbajnokságot.