Fradi-Újpest – Egymásnak estek a szurkolók

Egyre nő a feszültség, ahogy közeledik az Újpest-Ferencváros focimeccs 17:30-as kezdési időpontja. A fradisták vonulását kisebb botrány kísérte, néhány drukkernek egymással támadt nézeteltérése.

2022. szeptember 4., 16:53

Szerző:

Nézeteltérés robbant kinéhány Fradi-drukker között, miközben az Újpest elleni derbire vonultak. Azt lehetett hallani, hogy beszólogattak egymásnak a menetelés során, de igazából nem derült ki, mi volt a dulakodás oka, mindenesetre a rendezők és a rendőrök is gyorsan közbe léptek – írja helyszíni tudósítójára hivatkozva a Blikk. Nagyobb csetepaté nem tudott kialakulni, gyorsan szétválasztották a személyes ellentétek miatt egymásnak feszülő drukkereket.

Ahogy a Fradi-tábor megérkezett a stadionhoz, semmi komoly atrocitás nem történt, így nyugodt körülmények között vonulhattak be a számukra kijelölt, Megyeri úti oldalon elhelyezkedő, kapu mögötti szektorokba.

(Kiemelt képünk illusztráció. A Ferencváros szurkolóinak egy csoportja, az ultrák vonulnak a Váci úton Szusza-stadionhoz az Újpest FC-Ferencváros mérkőzés előtt 2015. szeptember 12-én. A csoport korábban a bajnoki idejére tüntetést jelentett be a stadion közelébe, és jelezték, hogy kivetítőről tekintik meg a mérkőzést. MTI Fotó: Marjai János)

 

2022. október 3., 06:42

Elveszítette veretlenségét vasárnap, a labdarúgó OTP Bank Liga 9. fordulójában a címvédő és listavezető Ferencváros, amely a mögötte kétpontos lemaradással második Kecskemét vendégeként kapott ki 2-0-ra.

2022. október 2., 21:49

Súlyos betegség után, 69 évesen elhunyt Udvarhelyi Gábor, a vívók korábbi szövetségi kapitánya.

2022. október 2., 19:50

Az első helyen kiemelt Novak Djokovic nyerte meg a 949 ezer dollár (380 millió forint) összdíjazású tel-avivi keménypályás férfi tenisztornát, mivel a vasárnapi döntőben legyőzte a másodikként rangsorolt horvát Marin Cilicet.