Darts-vb: szerdán folytatódik

Szombaton befejeződött a PDC dartsvilágbajnokság második fordulója, a 32 kiemeltből 21-en maradtak. A torna a háromnapos karácsonyi szünet után a 3. fordulóval folytatódik.

2023. december 24., 17:55

Szerző:

A legjobb 16 közé jutásért szerdán, csütörtökön és pénteken játszanak a londoni Alexandra Palace-ban.

A 16 mérkőzésre már nem négyesével, hanem hármasával kerül sor, egészen péntek estig szakaszonként 3-3, egyenként az egyik fél negyedik megnyert szettjéig tartó összecsapást rendeznek.

A péntek esti etapban Boris Krcmar és Gary Anderson meccse zárja a 3. kört, és utána két nyolcaddöntős találkozó is lesz – írja a nemzetisport.hu.

(Kiemelt kép: az angol Michael Smith Sid Waddell-trófeával pózol egy fényképen, miután 2023. január 3-án a londoni Alexandra Palace-ban aratott a PDC-világbajnokság darts döntőjében a holland Michael van Gerwen ellen. Fotó: Adrian DENNIS / AFP)

2024. május 17., 12:34

Tudvalevő, hogy a pedagógusok munkája nagyban befolyásolja a gyerekek sport iránti elköteleződését, hiszen legtöbbször ők szerettetik meg a mozgást velük. A Magyar Diáksport Szövetség kezdeményezésére ezért kiválasztották azokat a testnevelő tanárokat, akik többek között ennek a kritériumnak is megfeleltek.