Arcon rúgott a vb-n egy férfit Eto'O – Videó

Samuel Eto'O 4-1-el végződő brazil-délkoreai nyolcaddöntő után eredt az egyik őt megközelítő, kamerát tartó fiatal férfi nyomába, és hiába próbálták meg visszatartani, sikerült arcon rúgnia. 

2022. december 6., 15:18

Szerző:

A Samuel Eto'O egy ideig lelkesen pózolt a vele közös szelfiket készítő szurkolóknak, majd egy kommentre reagálva kergetni kezdett egy kamerás férfit, akit végül arcon rúgott. Megpróbálták őket szétválasztani, de ezt már csak az arcon rúgás után sikerült végleg megtenni – írja a Telex.

Egy kameruni lap szerint Sadouni SM, egy algériai youtuber kapta Eto'O, a Real Madriddal, a Barcelonával és az Internazionaléval is Bajnokok Ligája-győztes korábbi kameruni válogatott játékos térdét az arcába. Sadouni arról kérdezte Eto'O-t, hogy mennyibe került lefizetni a bírókat a vb-selejtezőn azért, hogy Kamerun Algériát legyőzve kijuthasson a világbajnokságra. Az esetet a kameruni szövetség, a FIFA és a katari hatóságok sem kommentálták. 

Eto'O, aki a katari világbajnokságon örökségi nagykövetként van jelen, Kamerunnal 2000-ben olimpiai bajnok, illetve 2000-ben és 2002-ben Afrika-kupa-győztes volt, 118-szor szerepelt a kameruni válogatottban, amiben 56 gólt szerzett.

(Kiemelt képünk: Samuel Eto'O fils, a kameruni labdarúgó-szövetség elnöke és korábbi játékosa részt vesz egy edzésen a dohai Al Sailiya SC-ben 2022. november 27-én, a 2022-es katari labdarúgó-világbajnokság Kamerun-Szerbia mérkőzésének előestéjén. Fotó: ISSOUF SANOGO / AFP)

A férfiaknál és a nőknél is győzelemmel folytatta szereplését szerdán a legjobb magyar csapat a budapesti sakkolimpia hetedik fordulójában, így mindkettő megerősítette helyét az élmezőnyben.