Ismét vízre száll Adolf és Fejes

Az Adolf Balázs, Fejes Dániel duó a hetedik helyen végzett hétfői előfutamában, így a nap folyamán később még a reményfutamban is vízre kell szállnia a tokiói olimpia kajak-kenu versenyén.

2021. augusztus 2., 03:34

Szerző:

A fiatal magyar kettős, amely a nemzetközi mezőnyben szinte egyedüliként azonos oldalon, a jobbon evez, nem tudott beleszólni a középfutamba jutást érő első két hely sorsába. Gyakorlatilag végig a nagyon erős mezőnyt, világbajnoki érmesek sorát felvonultató futam utolsó helyén lapátoltak, így magyar idő szerint 5.21 órától ismét vízre szállnak a középfutamos folytatás kiharcolásáért.

A középfutamot és a döntőt ebben a számban is kedden rendezik.

(Kiemelt képünk: Szolnok, 2021. július 21. Adolf Balázs (elöl) és Fejes Dániel, kenusok a tokiói olimpiára utazó csapat tagjai a szolnoki edzőtáborban, a Holt-Tiszai Vízisport Telepen 2021. július 21-én. MTI/Bruzák Noémi)

 

Az ETO rekordot jelentő, 60 mérkőzésből álló, 2018 januárja óta tartó veretlenségi sorozattal büszkélkedhet a BL-ben, ebben az időszakban 52 győzelem és nyolc döntetlen a mérlege. A statisztikába csak a meccsek rendes játékideje számít bele.