A Manchester United beperelte Ronaldót egy interjú miatt

A Manchester United beperelte Cristiano Ronaldót, miután a futballista egy interjúban kritizálta a klub vezetőségét.

2022. november 18., 15:00

Szerző:

A Manchester United ügyvédeket bízott meg azzal, hogy pereljék be Cristiano Ronaldót állítólagos szerződésszegés miatt egy nemrégiben adott interjúja miatt. Emiatt a futballista nem fog többé a Unitedben játszani. A Guardian információ szerint a klub arra kérte Ronaldót, hogy a katari vébé után ne is térjen vissza a Machester United carringtoni edzőbázisára. 

Ronaldo a korábban a Talk TV-ben azt mondta, hogy a klubja kiszorítja őt, és a felsővezetőiből hiányzik az empátia, miután áprilisban meghalt újszülött gyermeke. Továbbá a tulajdonos Glazer családról azt állította, hogy nem törődik a klubbal, a menedzser, Erik ten Hag pedig nem tiszteli őt.

Pénteken a klub közleményben azt írta, hogy „a Manchester United ma reggel megfelelő lépéseket kezdeményezett Cristiano Ronaldo közelmúltbeli médiainterjújára válaszul. Amíg ez a folyamat nem ér véget, addig nem kommentáljuk a történteket”.

Ronaldo szerződése 2023 júliusában járna le. A Unitednek nem volt előzetes tudomása a nyáron távozni akaró Ronaldo által adott interjúról. A portugál válogatottal helyi idő szerint pénteken 23 órakor érkezik Dohába, mielőtt a csapat szombat délután megtartja első edzését.

(Fotó: Valter Gouveia / NurPhoto / NurPhoto via AFP)

 

 

 

A férfiaknál és a nőknél is győzelemmel folytatta szereplését szerdán a legjobb magyar csapat a budapesti sakkolimpia hetedik fordulójában, így mindkettő megerősítette helyét az élmezőnyben.