Videón, ahogyan elveri szurkolótársát egy férfi a magyar–portugál meccsen

Sajátos módon vezette le a meccs előtti feszültségét egy férfi.

2021. július 28., 16:12

Szerző:

Egy 48 éves férfi a Puskás Arénában megrendezett Európa-bajnokság Magyarország–Portugália válogatott labdarúgó mérkőzésen nézőként vett részt. A videón jól látható, hogy szóváltásba került a szurkolótársával. A szavakat tettek követték, ököllel többször megütötte a férfi arcát. A bántalmazott barátai közbeszóltak, így az könnyebb sérüléseket szenvedett. 

A zuglói nyomozók kihívóan közösségellenes és nyilvános rendezvényen tett agresszív magatartása miatt hallgatták ki. A 48 éves férfi beismerte bűnösségét, ezért gyorsított eljárás keretében bíróság elé kell állnia. A verekedést egy biztonsági kamera is rögzítette. A felvételt itt tudja megnézni.

(Kiemelt kép: A koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjának első fordulójában játszott Magyarország–Portugália mérkőzés a Puskás Arénában 2021. június 15-én. A magyar válogatott 3-0-ra kikapott a címvédő portugál csapattól. Fotó: Szigetváry Zsolt / MTI)

Az elmúlt években megugrott a bankkártyás és átutalási forgalomhoz kötődő visszaélésekből eredő károk értéke Magyarországon: a jegybank adatai szerint csak 2023 negyedik negyedévében 8,1 milliárd forintot tüntettek el a csalók az ügyfelek számláiról, a kimutatott esetek száma pedig megközelítette a 48 ezret.