Videó – Megpróbálta ellopni az autót, helyette összehányta magát, majd elaludt benne az autótolvaj

Az autó tulajdonosát egy összehányt, alvó férfi „fogadta” a vezető oldali ülésen, amit le is videózott, majd a rendőröket is kihívta.

2022. szeptember 23., 17:07

Szerző:

„Reggel 07:15-kor szerettem volna munkába indulni! El is indultam boldogan a kis Suzukimhoz, másik két munkatársammal. A kocsihoz közeledve arra lettem figyelmes, hogy valaki az autóban fekszik. Vezeto oldali ülés leengedve a delikvens pedig bent pihen” – írta az autó tulajdonosa a Bpiautósok.hu-nak a szürreális történekről. Az eset a 8. kerületi Diószegi Sámuel utcában történt.

A tolvaj betörtre az autó jobb első szélvédőjét, valamint szétbarmolta a műszerfalat, hogy be tudja indítani az autót, bár ehelyett csak összehányta magát, és elaludt.

A tulajdonos kihívta a rendőröket, akik felébresztették a Suzukiban alvó férfit. A beszámoló szerint a férfi ellenált a rendőröknek, és azt mondta, hogy „Hívjatok rendőrt!”, miközben a rendőrök mondták neki, hogy rendőrség.

Az autóban keletkezett kárt és takarítást a tulajdonosnak kell állnia.

(Kiemelt képünk pillanatkép. Forrás: youtube)

Tegnap 16:08

Az elmúlt években megugrott a bankkártyás és átutalási forgalomhoz kötődő visszaélésekből eredő károk értéke Magyarországon: a jegybank adatai szerint csak 2023 negyedik negyedévében 8,1 milliárd forintot tüntettek el a csalók az ügyfelek számláiról, a kimutatott esetek száma pedig megközelítette a 48 ezret.