Fejbe lőtte magát egy férfi a Király utcában

Fejbe lőtte magát egy 55 éves férfi egy Király utcai lakásban kedd este.

2023. január 25., 13:46

Szerző:

Fejbe lőtte magát tegnap este egy 55 éves férfi Budapesten, az egyik Király utcai lakásban – írta a 24.hu.

A BRFK a portálnak elmondta, hogy kedden 17:28-kor érkezett hozzájuk bejelentés, hogy egy férfi öngyilkos akart lenni egy Király utcai társasházban. A rendőrök kiérkezésükkor már holtan találták a férfit. Büncselekményre utaló körülmény a szemle során nem merült fel, ezért a BRFK közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja a 116-123-as ingyenes lelki elsősegély-számot.

(Fotó: 168.hu | Dimény András)

 

14:59

Lekéste meghallgatásra kitűzött időpontját egy 37 éves lajosmizsei férfi, mivel még a rendőrőrsre menet útközben fontos dolga akadt: ellopta egy idős asszony pénztárcáját. Szerencsére mire odaért, a károsult már megadta a rendőrségnek a személyleírását.

A Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség elrendelte a rendőrt megszúró fiatalkorú fiú őrizetét és gyanúsítottként hallgatta ki felfegyverkezve elkövetett hivatalos személy elleni erőszak és súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt. A nyomozó ügyészség – mivel fennáll vele szemben a szökés, illetve elrejtőzés, valamint a bűnismétlés veszélye – indítványozta a fiú letartóztatását, amelyről a Budai Központi Kerületi Bíróság nyomozási bírója szombaton dönt.

Nyomoz Budapesti Rendőr-főkapitányság vesztegetés gyanújával amiatt a hangfelvétel miatt, amit a Metropol tett közzé szerdán. A felvételen a gyanú szerint az Eötvös József Gimnáziumhoz tartozó Reáltanoda Alapítvány vezetője, Kálmán Gábor hallható, amint megnyugtat egy szülőt, hogy bár a gyerek a pontszáma alapján nem tudtott volna bekerülni, mégis felveszik, mert a szülő fizetett félmillió forintot.