Elfogták a miskolci terrortiniket

Előállította a rendőrség azokat a diákokat, akik Miskolc egyik bevásárlóközpontjában megverték a kortársaikat. 

2023. április 20., 13:28

Szerző:

Elfogta a rendőrség a miskolci terrortiniket, akik megaláztak és megvertek egy diáklány – írja Blikk. Azonosította és előállította a miskolci rendőrség azokat a kiskorú diákokat, akik egy bevásárlóközpontban megalázták és megütötték ismerőseiket. Az esetekről videók is készültek, melyet korábban az RTL is közzétett. A videófelvételek alapján büntetőeljárás indult ellenük. 

Miskolci Rendőrkapitányság közölte, hogy április 18-án a délután órákban jutott két olyan felvétel birtokába, amelyeken az látszik, hogy egy bevásárlóközpont parkolójában bántalmaznak és megaláznak egy-egy diáklányt.

Az egyik felvételen trágár szavakkal teli szóbeli megfélemlítést követően a támadó megüt egy másik lányt. A másik videóban a verbális agressziót és a pofont követően az elkövető térdre kényszeríti áldozatát, akinek bocsánatot kell kérnie.

A felvételek elemzése és az adatgyűjtések eredményeként a nyomozók másnapra azonosították a felvételeken szereplő 11 és 14 éves sértetteket, illetve a 15 éves bántalmazót is, aki mindkét esetben ugyanaz a lány.

(Kiemelt képünk illusztráció, MTI Fotó: Vajda János)