A rendőrség keresi azt a férfit, aki minden ok nélkül megvert egy nyugdíjast – videó

Az eset július 7-én történt, de a rendőrség most tette közzé a videót, amin az elkövető megvert egy nyugdíjast, és kérik a lakosságot, hogy amennyiben rendelkeznek információval az elkövetőről, lépjenek kapcsolatba a rendőrséggel.

2022. október 14., 13:35

Szerző:

2022. július 7-én délután egy férfi minden előzmény nélkül megvert egy nyugdíjast az egyik kőbányai játszótérnél, a rendőrség most tette közzé a feltételezett elkövetőről készült videót. A BRFK tájékoztatása szerint a megrugdosott és megütött nyugdíjas könnyű sérülést szenvedett – írja a 24.hu

A kőbányai rendőrök azt kérik, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, a személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

(Kiemelt képünk: Képernyőkép a BRFK által készített felvételből, amelyen az látható, hogy egy férfi minden ok nélkül megver egy nyugdíjast 2022. július 7-én.)

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai több mint ötmillió forint értékben hamis ágyneműgarnitúrát találtak egy autóban – közölte a NAV bevetési igazgatóságának sajtóreferense pénteken.

A Somogy Megyei Főügyészség gondatlanságból elkövetett emberölés vétsége miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, akinek a kutyái olyan súlyosan megsebesítettek egy idős asszonyt, hogy kórházba kellett szállítani. A sértett a kutyatámadás során szerzett sérüléseivel összefüggő keringési elégtelenség miatt hunyt el.