Lopott autóval próbálta visszacsábítani szerelmét egy aszódi férfi

Az eltulajdonított járművel végül elakadt, így gyalog ment tovább.

2021. július 20., 13:56

Szerző:

Egy hévízgyörki férfi a munkahelyén, a nyitott garázsban hagyta az autóját, benne az indítókulccsal. Miután észlelte a kocsi hiányát, hívta a rendőrséget, akik még aznap megtalálták az ellopott autót.

A 21 éves aszódi férfi összeveszett a szerelmével egy vasútállomáson, ezután gyalog indult el hazafelé. Útközben elgondolkodott a vitán, és hogy párját kiengesztelje, az az ötlete támadt, elviszi kocsikázni. Bár autó hiányában ez nehezen lett volna kivitelezhető. Adott esetben valószínű, hogy a vonzás törvénye lépett életbe, hiszen egy nyitott garázsban meglátott egy autót, amiben a kulcs is benne volt. Nem habozott, azonnal a kocsiba ült és megkereste a barátnőjét. A földútra térve azonban az autó elakadt, kiszálltak, az autót pedig ott hagyták. Gyalog indultak tovább. 

A férfi ellen már folyamatban volt két bűncselekmény miatti eljárás, ezek mellé párosult a harmadik. A Gödöllői Rendőrkapitányság azóta elkapta a 21 éves férfit, aki ellen lopás gyanúja miatt indult eljárás.

 

(Kiemelt kép: Elfogták a 21 éves férfit, aki lopott autóval próbálta visszacsábítani szerelmét. Forrás: police.hu)



Huszonöt év fegyházbüntetésre és tíz év közügyektől eltiltásra ítélte a bíróság a Deák téri késelés egyik elkövetőjét - közölte hétfőn a Fővárosi Törvényszék. A tájékoztatás szerint a fiatal férfit több ember sérelmére elkövetett emberölés, felfegyverkezve, csoportosan elkövetett rablás bűntette és súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt ítélték el.