Kukázott krumplit szolgáltak fel a Burger Kingben

20 év börtönt is kaphat a kukából krumplit felszolgáló Burger King üzletvezető-helyettes.

2023. július 20., 13:48

Szerző:

 Letartóztatták egy dél-karolinai Burger King üzletvezető-helyettesét, mert állítólag olyan sült krumplit szolgált fel, amit már a szemetesből vett ki – írta a NY Post alapján a 24.hu.

Az élelmiszermanipulációval gyanúsított 39 éves Jaime Christine Major állítólag a csomag aljára rakta a kukázott krumplit, majd azt frissel fedte be.

Július 9-én rendőrök szálltak ki a gyorsétteremhez, ahol két vendég a személyzettel kiabált, fenyegették őket. A rendőrök felszólítására sem nyugodtak le, ezért garázdaság miatt letartóztatták őket.

Két nappal később érkezett a rendőrséghez egy hívás a Burger King központjából, amely szerint az üzletvezető-helyettes a szemetesből kivett krumplit adta a vevőknek.

Tettéért akár 20 év börtönt is kaphat.

(Kiemelt képünk: illusztráció. Fotó: Laure Boyer / Hans Lucas / AFP)

A Schadl–Völner-ügy nyolcadrendű vádlottját februárban jogerősen elítélték, mert bevallotta, hogy kenőpénzt fizetett Schadl Györgynek, a végrehajtói kar volt elnökének. A bíróság ötmillióról két és félmillió forintra csökkentette a kiszabott pénzbüntetését, ugyanakkor közben a nyolcadrendű vádlott 73 millió forintos osztalékot vett ki a végelszámolás alatt álló irodájából.

A tanára vette attól  az általános iskolás gyerektől a kést, aki azt szerette volna, ha „sajókazaiak mind megfizetnének" – legalábbis erről írt a fiatalkorú a közösségi médiában közzétett bejegyzésében. A diák meg is üzente az osztályfőnökének: mindenkit meg akar ölni az osztályban.