Késeléssel végződött egy karácsonyi céges rendezvény Csákváron

Életveszélyt okozó testi sértés megalapozott gyanúja miatt indult eljárás egy 29 éves csákvári férfi ellen, aki egy céges rendezvényen hátba szúrta ismerősét.

2022. december 22., 17:39

Szerző:

Egészségügyi intézményből érkezett bejelentés a rendőrségre 2022. december 21-én este arról, hogy oda a mentőszolgálat munkatársai beszállítottak egy férfit, aki úgy nyilatkozott, hogy hanyatt esett és megsérült, a kezelőorvos azonban megállapította, hogy a férfit bántalmazás érte. A hátán két szúrt sebet talált, amelyek életveszélyes sérülések – írta a police.hu. A rendőrök a beszerzett adatok és bizonyítékok alapján néhány órán belül elfogták a feltételezett támadót, egy 29 éves csákvári férfit, akit őrizetbe vétele mellett életveszélyt okozó testi sértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgattak.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított egy Csákváron tartott céges rendezvényen előzetes szóváltást és dulakodást követően késsel többször megszúrta a 48 éves sértettet, akinek egy bordája eltörött és a tüdeje megsérült. Hozzá a helyszínen lévők mentőt hívtak, akik a sérültet kórházba szállították. A támadó a bűncselekmény helyszínéről elmenekült, a nyomozók azonban barátjának ingatlanánál elfogták.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai az őrizetbe vett gyanúsított vonatkozásában előterjesztést tettek a személyi szabadságát korlátozó bírói kényszerintézkedés elrendelésének indítványozására.

(Kiemelt kép forrása: police.hu)