Elfogták a HÉV-megállóban maszturbáló férfit

Nógrád megyéig követték a maszturbáló férfi nyomait a gödöllői rendőrök. Elfogták, kihallgatták, kezdeményezik bíróság elé állítását.

2022. augusztus 19., 10:58

Szerző:

A rendőrség közleményéből több részlet is kiderül a HÉV-megállóban maszturbáló férfiról.

Az elemző-értékelő munka meghozta az eredményét

Mint írják: egy, a szilasligeti HÉV megálló padján ülő nő értesítette a rendőrséget 2022. augusztus 15-én késő délelőtt, hogy a jegypénztáros bódé mögötti területen egy férfi önkielégítést végzett, miközben folyamatosan őt bámulta.

A gödöllői rendőrök minden lehetséges információt beszereztek az akkor még ismeretlen férfiről, végigjárták a környék üzleteit, vendéglátóhelyeit, tanúkat kutattak, adatoltak. Feltérképezték, a településen hol fordult meg a férfi, merre járt, merre mozgott. Az elemző-értékelő munka terelte őket Nógrád megye felé, azon belül is egy Pásztói járáshoz tartozó kistelepülésre. A hajsza befejezéséhez segítséget nyújtó kállói rendőrök 2022. augusztus 18-án este fogták el és bilincselték a 38 éves O. Ferencet.

Kihallgatása már másnapra nyúlt át, éjfél után gyanúsították meg szeméremsértés vétségével.

O. Ferenc beismerte tettét, ám konkrét magyarázatot nem tudott rá adni. Elmondta, kórházban lévő gyermeke miatt „kibukott és kikapcsolt az agya”. A HÉV megállóban állva meglátta a padon ülő nőt és nem tudja miért csinálta, amit csinált. Tettét azóta megbánta.

A Gödöllői Rendőrkapitányság szeméremsértés vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatja le vele szemben a további eljárást, egyben kezdeményezik bíróság elé állítását.

Ultimátumot adott a polgármester

Ahogyan arról korábban mi is írtunk, a polgármester ultimátumot adott a közszemérem-sértő férfinak: vagy feladja magát, vagy a térfigyelő kamera felvételeét nyilvánossá teszi. Mivel a férfi nem adta fel magát, a polgármester megosztotta a felvételt a közösségi média felületén.
 
„Tisztelt Lakosság! Tájékoztatom Önöket, hogy a Gödöllői Rendőrkapitányság munkatársai a «mézpergetőt» tegnap este elfogták.
Köszönöm a rengeteg segítő szándékú levelet! Üdvözlettel, Gyuricza László”
 
 
(Elfogták a kerepesi maszturbálót. Fotó: Police.hu.)