Cukorkásdobozban extasy, befőttesüvegben kannabisz

Egyesek fűszereket tárolnak a konyhaszekrényben, mások pedig kannabiszt.

2022. február 21., 10:31

Szerző:

A rákosmentei rendőrök három feltételezett kábítószer-kereskedőre csaptak le, mindhárman őrizetbe kerültek – számolt be hétfőn oldalán a police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói egy XVII. kerületi lakásában kutatást tartottak, mivel információt kaptak arról, hogy az ott élő 55 éves nő kábítószerrel kereskedik. Nem érte tehát váratlanul a redőröket, miután droggal átitatott szívószálakat és kis tasakokat fedeztek fel a nő lakásában.

Középkorú háziasszonyhoz híven pedig a drogdíler nő a cukorkásdobozban tárolta az extasyt, kereskedőtársa pedig befőttesüvegben a kannabiszt.

Cs. Igor lakásán közel 300 gramm kábítószergyanús fehér port és több mint két és fél kiló, fűszertartókban tárolt növényi törmeléket foglaltak le, továbbá C. Zsoltnál a rendőrök 10 gramm növényi anyagot találtak.

A kereskedőknél talált kábítószergyanús anyagok között az elsődleges szakértői vélemények alapján volt amfetamin, kannabisz, extasy és speed is, amelyek feketepiaci értéke előzetes becslések alapján mintegy kilencmillió forint.

(Kiemelt kép: police.hu)