Céges összejövetelen szúrta hátba ismerősét egy férfi Fejér megyében

Céges rendezvényen megkéselte ismerősét a gyanú szerint egy férfi a Fejér megyei Csákváron, tájékoztatott a megyei rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján pénteken.

2022. december 23., 09:26

Szerző:

A 29 éves feltételezett elkövető szóváltás és dulakodás után többször is megszúrta a 48 éves sértettet, aki bordatörést és tüdősérülést is szenvedett, a mentők vitték kórházba. A közlemény szerint a férfi a kórházban azt mondta, hanyatt esett, és attól sérült meg, de a kezelőorvos megállapította, hogy bántalmazás érte, szúrt sebei életveszélyesek.

A támadó elmenekült a bűncselekmény helyszínéről, a nyomozók néhány órán belül a barátja ingatlanánál elfogták, őrizetbe vették és életveszélyt okozó testi sértés megalapozott gyanúja miatt kihallgatták – tették hozzá.

(Fotó: Merész Márton/168.hu)

Az elmúlt években megugrott a bankkártyás és átutalási forgalomhoz kötődő visszaélésekből eredő károk értéke Magyarországon: a jegybank adatai szerint csak 2023 negyedik negyedévében 8,1 milliárd forintot tüntettek el a csalók az ügyfelek számláiról, a kimutatott esetek száma pedig megközelítette a 48 ezret.