Buzogányt, szamurájkardot és hamis rendőrigazolvány-tokot találtak egy családnál Bagon

Nem jelmezbálba készültek.

2023. november 29., 12:40

Szerző:

A rendőrök elfogtak Bagon három férfit és egy nőt, akik bántalmaztak egy párt; lakóhelyeiken buzogányt, szamurájkardot, símaszkot, sőt, még egy hamis rendőrigazolvány-tokot is találtak – közölte a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu oldalon.

Azt írták, hogy új pszichoaktív anyagot vett a később elfogott nőtől egy férfi, azonban nem fizetett, ezért az asszony gázspray-vel lefújta, majd elvette a pénztárcáját.


A vevő testvére segítségével szerezte vissza a pénztárcát, amit nem sokkal később a nő családtagjai egy másik férfivel kiegészülve az utcán toroltak meg: a vevőre és várandós párjára támadtak. Ütötték, rúgták őket, ahol érték, csoda, hogy a vevők könnyű sérüléssel megúszták. A támadásban részt vevők azonosítása, kapcsolataik feltérképezése közben körvonalazódni látszott egy főként rokoni alapon szerveződött csoport, amelynek tagjait vélt vagy valós sérelmeik megtorlása, illetve a meggazdagodás vezérelt.


A támadásban részt vevő három férfi ellen súlyos testi sértés bűntettének kísérlete, míg a nő ellen önbíráskodás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság. Azt is vizsgálják, köthetők-e hozzájuk további bűncselekmények – áll a közleményben.

(Kiemelt képünk forrása: police.hu)