Bedrogozva gázpisztollyal lövöldözött egy férfi Győrben

A gáz- és riasztó pisztolyt egy közelben parkoló autóból lopta el a fiatal férfi. 

2021. október 24., 09:26

Szerző:

Gyanúsítottként hallgatták ki azt a 25 éves férfit, aki Győr-Nádorváros egyik utcájában gáz- és riasztó pisztollyal több lövést adott le, személyi sérülés nem történt – írja a Police.hu vasárnapi közleményében.

Közleményükben azt írták, szombat délután kapták a bejelentést arról, hogy a Török István utcában egy férfi lövöldözik. A járőrök látták, hogy a férfi a rendőröket fölfedezve egy fegyvernek látszó tárgyat dobott el a fűbe. Ugyanakkor a lövöldöző férfi ahhoz már nem volt elég szemfüles, hogy a pisztoly tokját is eldobja, ezért előállították a helyi rendőrkapitányságon.

„Az eljárás közben fény derült arra, hogy a garázda fiatal a gáz- és riasztó pisztolyt egy, a közelben parkoló személygépkocsiból lopta el. A rendőrségen a férfivel szemben elvégzett drogteszt pozitív eredményt mutatott” 

– közölte a rendőrség. 

Az ügyben a Győri Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított, a nyomozók K. Richárdot őrizetbe vették és felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette, lopás-, valamint kábítószer birtoklásának vétsége miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

(Kiemelt kép: 2019.08.05. - Fegyveres férfi. Fotó: Max Kleinen / Unsplash. A kép csak illusztráció.)