Újra Jordán Tamást választották meg a Weöres Sándor Színház igazgatójának

Jordán Tamást, a teátrum alapító igazgatóját választotta meg a Weöres Sándor Színház (WSSZ) igazgatójának csütörtökön Szombathely közgyűlése.

2017. június 15., 21:58

Az ügyvezető igazgató kinevezése 2018. október 1-jétől 2021. január 31-ig szól, az önkormányzati testület ugyanis egy korábbi döntésével Jordán Tamás jelenlegi, 2017. szeptember 30-ig szóló megbízását – az előző pályázat eredménytelenné nyilvánítása után – egy évvel meghosszabbította.

A megismételt színház-igazgatói pályázatra egyedül a jelenlegi direktor adott be pályázatot, amelyet 2017. június 7-én a színház szakmai bizottsága egyhangúlag támogatott.

A szombathelyi közgyűlés csütörtökön tartózkodás és ellenszavazat nélkül választotta meg Jordán Tamást a Weöres Sándor Színház Nonprofit Kft. ügyvezetőjének.

http://168ora.hu/politikai-alakitas-jordan-tamas-muveszek-itt-nem-szamitanak/

2024. április 25., 17:13

Nyolcvanegy éves korában elhunyt András Ferenc Kossuth- és Balázs Béla-díjas filmrendező, forgatókönyvíró, producer, érdemes művész, a nemzet művésze - jelentette be csütörtökön Szombathelyen Kollarik Tamás, a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság elnöki főtanácsadója és Lovass Tibor, a Savaria Filmakadémia elnöke a 11. Savaria Filmszemle keretében rendezett médiakonferencián.