Új Harry Potter-filmeket forgatna Chris Columbus

Chris Columbus, az első két Harry Potter-film rendezője (és a harmadik rész producere) egy hétfőn megjelent interjúban arról beszélt, hogy Harry, Hermione és Ron főszereplésével még rengeteg történetet el lehetne mesélni, és szívesen meg is rendezné ezeket a filmeket.

2015. július 21., 09:37

Columbus leszögezte, hogy nem a sorozat lezárása óta megjelent Legendás állatok és megfigyelésük című könyv megfilmesítésére gondolt, hanem az eredeti szereplők új történeteire. A rendező emlékeztetett rá, hogy az utolsó könyvben, a cselekmény lezárása után az epilógusban 19 évet ugrunk előre az időben. Columbus arra kíváncsi, mi történhetett ez alatt a 19 év alatt a szereplőkkel.

A rajongók öröme azonban egyelőre nem lehet felhőtlen, mert J. K. Rowling még nem tud erről a tervről. Hivatalosan nincs is információ arról, hogy az írónő ilyesmin dolgozna.

Columbus azt mondta, még nem vette magának a bátorságot, hogy mindezt személyesen is elmondja Rowlingnak, de nagyon kíváncsi rá, hogy az írónő fejében miként él az a bizonyos 19 év.

(

Entertainment Weekly)