Hallgasson bele Rónai Egon karácsonyi lejátszási listájába

Ez a műsorvezető karácsonyi ajándéka.

2020. december 24., 09:01

Szerző:

Rónai Egon műsorvezető 200 karácsony zeneszámot osztott meg a kedvelőivel, amibe most bárki belehalgathat.

 “Életem egy jelentősen hosszú időszakában foglalkoztam újságíróként, szerkesztőként a popzenével. Nyilván ez a nosztalgia indított egy évvel ezelőtt egy sorozatra, ez volt az "Egon slágermúzeuma.Ennek egyik különkiadása volt a karácsonyi összeállítás, amely 11 óra 51 percben kereken 200 karácsonyi popfelvételt tartalmaz" - írta a műsorvezető Facebook-oldalán.

 “Aki reggel elkezdi, és jól bírja az egész napos csilingelést, neki estig garantáltan megvannak a karácsonyi hangulatú slágerei” - írta közösségi oldalán.

 Jó szórakozást!

 

 

Tegnap 16:59

Családja, barátai, pályatársai, tisztelői kísérték utolsó útjára Tordy Géza Kossuth-díjas, kétszeres Jászai Mari-díjas színművészt, rendezőt, érdemes és kiváló művészt, a nemzet színészét, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagját csütörtökön Budapesten, a Farkasréti temetőben.

Minden évben április 16-án tisztelgünk a holokauszt magyarországi áldozatinak emléke előtt. A nap arra emlékeztet, hogy 1944-ben április 16-án kezdték meg az első gettók és gyűjtőtáborok felállítását hazánkban. A holokauszt magyarországi áldozatainak emléknapját megelőző délutánon Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat megemlékezést tartott az Óbudai Zsinagóga falára állított emléktáblánál. 

A magyar költészet napját 1964 óta április 11-én, József Attila születésnapján ünnepeljük. Engedjék meg, hogy ezen a napon mi is tisztelegjünk a magyar líra előtt, ezúttal Nagy László csodálatos versével.