Még nem késő elindulni – vasárnapig vár a Művészetek Völgye

Javában tart a 31. Művészetek Völgye. Hazánk legrangosabb kulturális fesztiválja vasárnapig várja az igényes szórakozásra vágyókat.

2022. július 29., 17:45

Szerző:

Két napra mi is kilátogattunk, képgalériánkat itt tekintheti meg:

Szinte felsorolni is nehéz a rengeteg programot: Kapolcson, Taliándörögdön és Vígántpetenden, csaknem 40 helyszínen, kiállítások, színház, kerekasztal beszélgetések, gyermekprogramok, vásár, táncház, szabadegyetem és persze rengeteg koncert várja azokat, akik az utolsó két napra látogatnak ki. 

Természetesen nem maradnak el a nagykoncertek sem. A Panoráma színpadon pénteken az Esti Kornél és a 30Y, szombaton a Margaret Island és Szabó Balázs Bandája, vasárnap pedig Bagossy Brothers Company várja a Völgybe látogatókat.

Mivel szombatra erőteljes hidegfrontot jeleztek előre, ezért érdemes meleg öltözékről és esernyőről is gondoskodni. 

(Kiemelt kép: Bazsó Bálint Márton / 168.hu)

 

Madaras Gergely karmesterként egyre elismertebb nemzetközileg és idehaza is. Eredetileg fuvolásnak indult, feleségével, Győri Noémivel együtt, aki fuvolaművészként be is futott. A karmester a fuvolát sokáig hanyagolta, aztán a COVID alatt újra elővette, a Fesztivál Akadémián pedig mindkét minőségében fellép – de nemcsak erről kérdeztük.

A 24. Zsidó Kulturális Fesztivál 2022. szeptember 4-től szeptember 12-ig várja a közönséget hét budapesti helyszínen: a Dohány utcai, a Frankel Leó úti, a Hegedűs Gyula utcai és a Rumbach utcai zsinagógában, a Bálint Házban, s idén először lesznek fesztiválprogramok a Madách Színház Tolnay Szalonjában és a Magyar Zene Házában is.