Meghalt Tarantino sztárszínésze

53 éves korában meghalt Keith Jefferson amerikai színész. aki játszott többek között Quentin Tarantino több olyan kultfilmjében is szerepelt, mint a Django elszabadul, az Aljas nyolcas, a Volt egyszer egy... Hollywood. 53 évet élt.

2023. október 6., 19:45

Szerző:

A Hollywood Reporter beszámolója szerint Jefferson 2023 augusztusában jelentette be, hogy rákot diagnosztizáltak nála.

„Isten időről időre kihívás elé állít, és rád bízza, hogy megold. Amikor diagnosztizálták nálam a rákot, meg kellett állnom, szünetet kellett tartanom, és nem akartam megosztani senkivel. Még a családommal sem. Ma végre eljutottam odáig, hogy meg tudom osztani, mert a hitem egyre erősebb” – írta akkor Jefferson.

Jamie Foxx csütörtökön azt írta: „ez fáj. Keith, te nem voltál más, mint egy tiszta szívű, csodálatos lélek. Mindannyiunknak nagyon fogsz hiányozni. Sok időbe fog telni, mire ez begyógyul. Isten veled, barátom. Szeretlek” – számol be az amerikai sztár búcsúszavairól az Index.

(Kiemelt kép: Keith Jefferson. Forrás: Eternal Spotlight FB-oldal)

Szent Iván napja az éve leghosszabb napja, éjszakája pedig évszázadok óta ihlet meg írókat és költőket. A nyár legmisztikusabb éjszakájához számos babona és hiedelem fűződik, a termékenységi rítusoktól az egészségvarázsláson át a szerelemvarázslásig.