06:50 - 09:00

MOST: KeljfelJancsi

Fiala János műsora

Visszavette a CNN az élő adásban önkielégítő kommentátorát

Élő adásban simogatta magát CNN és a New Yorker politikai riportere. Jeffrey Toobint először felüggesztette állásából a CNN, de most visszavették.  

2021. június 11., 08:55

Szerző:

A 61 éves Jeffrey Toobintól nyolc hónappal ezelőtt váltak meg, mert a videón tartott konferencia szünetében azt hitte, lekapcsolták a kamerákat, senki nem látja, és a nadrágjába nyúlt. Akkor, 2020 októberében a The New Yorkertől elbocsátották, de a CNN-nél csak felfüggesztették.

Toobin jogász, publicista és több politikai könyv szerzője is. Csütörtöki visszatérésekor arról beszélt a publikumának, hogy „védhetetlen és rendkívül idióta dolog volt”, amit tett, és bocsánatot kért. Elmondta, hogy az elmúlt hónapokban „megpróbált jobb ember lenni”, terápiára iratkozott be, és jótékonykodik egy élelmiszerbanknál.

A CNN szóvivője bejelentette, hogy Jeffrey Toobin nemsokára ismét rendszeresen jelen lesz a képernyőn.  Az amerikai sajtóban többen is ellenérzésekkel reagáltak Toobin visszatérésére. Meghan McCain, a néhai republikánus szenátor, John McCain lánya, akinek rendszeres műsora van az ABC televízióban, a műsorában ostorozta a CNN-t.

„Ez egy moslék. (...) Miért védi a média ezeket az öreg, fehér dinoszauruszokat? A kerek világon nincs olyan nő, akit egy televízió visszavett volna, miután azon kapják, hogy a kollegái szeme láttára önkielégítést végez”

– mondta csütörtöki élő műsorában McCain.

(Kiemelt kép: Jeffrey Toobin 2009. július 1-jén. Fotó: Shutterstock)