Úgy csókolóztak, hogy betörték az üvegfalat

Büntetés helyett ajándékot kaptak.

2021. július 24., 21:14

Szerző:

Hétfő reggel csengett Dave Lechasseurnek, az egyik montreali Savvy borbélyszalon tulajdonosának a telefonja. A rendőrség hívta, és közölték vele, hogy betörtek az üzletébe, valamikor az éjszaka folyamán  – írja a 24. hu a CTV News nevű kanadai hírportálra hivatkozva.

Meglehetősen unottan nézte végig Lechasseur és az üzlettársa a biztonsági kamerák felvételeit, ugyanis órákon keresztül nem történt semmi. Már majdnem reggel hét óránál tartottak, amikor 6.49-kor feltűnt a szerelmespár, akik heves csókolózás közben egyszerűen átestek az üvegen, egyenesen be Lechasseur üzletébe.

A tulajdonosok szeretnék megtalálni a szerelmeseket, de nem azért, hogy kifizettessék velük a törött üveget. Mint mondták, azt szeretnék tudni, hogy jól vannak-e, és várják a pár jelentkezését, mert egy hotelszobát szeretnének kifizetni nekik egy éjszakára.

A videót IDE kattintva nézhetik meg.

Vádemelés nélkül lezárta a csíkszeredai ügyészség azokat a büntetőjogi eljárásokat, amelyeket az úzvölgyi katonatemetőben a nacionalista Calea Neamului (Nemzet útja) egyesület által tavaly engedély nélkül felállított 150 fakereszt ügyében indított - tudatta szerdán a Maszol.ro hírportál a magyargyűlölő Mihai Tirnoveanunak, az egyesület vezetőjének a Facebookon közzétett bejelentését ismertetve.