Sokkoló felvételeken, ahogy izraeli nőket rabolnak el a palesztin fegyveresek

Palesztín fegyveresek hatoltak be izraeli területekre, a közösségi oldalakon felvételek keringenek arról, hogy embereket rabolnak el, vagy tüzet nyitnak a civilekre. 

2023. október 7., 17:18

Szerző:

Nagy számban ejtettek túszokat az Izraelbe betört palesztin fegyveresek – írja az Euronews. A Hamász azt közölte, hogy elrabolt öt izraeli katonát. Az izraeli média szerint a Hamásznak 57 foglya van – civilek és katonák, akiket túszként tartanak fogva. Egy anya és két csecsemője is az elfogottak között van.

Az elrabolt izraeliek között van Nimrod Aloni, aki korábban a gázai divízió parancsnoka volt. Elfogtak több thai és filippinó vendégmunkást ist.

Az elfogottak többsége feltehetően már halott, vagy Gázába vitték őket.

A terroristák különböző belépési pontokon keresztül hatoltak be Izrael területére. Többen légi úton sárkányrepülőkkel vagy a tengerparton léptek izraeli területre. Áttörték a Gáza és Izrael közti határkerítés egyes pontjait is.

Fegyveresek portyáznak az utcákon

Több településen Hamász terroristák szabadon járták az utcákat és gépkocsikra lövödöztek. Ijesztő esetek ömlenek a közösségi médiában.

A megrázó képek többségét az X elrejtette, de megnyithatók.

A képeken holttestek láthatók.

(A közösségi médiában terjedő felvétel egyik képkockája, amely állítólag azt ábrázolja, hogy egy izraeli nőt rabolnak el a Hamász fegyveresei. Képernyőfelvétel. Forrás: X [Twitter])