Putyin reagált a félmeztelen fotóit cikiző G7-vezetőkre

A G7 találkozó résztvevőinek a fotózása során azon poénkodtak a vezetők, hogy nekik is félmeztelenre kéne vetkőzniük, hogy megmutassák, keményebbek Putyinnál. Az orosz elnök erre a gúnyolódásra válaszolt.

2022. június 30., 13:04

Szerző:

A fotózás előtt Boris Johnson dobta be először a poént, hogy levegyék-e a zakóikat, esetleg vetkőzzenek-e tovább – utalva erre az orosz elnök már-már klasszikusnak nevezhető félmezetelen horgászós, lovaglós fotóira. A kanadai miniszterelnök és az Európai Bizottság elnöke is beszállt a gúnyolódásba, akik a félmeztelen lovaglást hozták fel.

Az eset után két nappal Putyin is reagált a cikizésre, azt mondta, hogy 

Nem tudom, hogyan akartak levetkőzni, derékig vagy a derék alatt, de szerintem undorító látvány lenne

Majd hozzátette, hogy egyetért Alekszandr Puskin szavaival, miszerint egy emberben mindent harmonikusan kell fejleszteni, a lelket és a testet is.
(Telex)

(Kiemelt kép: Vlagyimir Putyin képével ellátott mágnesek egy szuvenírboltban. Fényképezte: Myriam Tirler / Hans Lucas via AFP)

 

 

Vádemelés nélkül lezárta a csíkszeredai ügyészség azokat a büntetőjogi eljárásokat, amelyeket az úzvölgyi katonatemetőben a nacionalista Calea Neamului (Nemzet útja) egyesület által tavaly engedély nélkül felállított 150 fakereszt ügyében indított - tudatta szerdán a Maszol.ro hírportál a magyargyűlölő Mihai Tirnoveanunak, az egyesület vezetőjének a Facebookon közzétett bejelentését ismertetve.