Putyin reagált a félmeztelen fotóit cikiző G7-vezetőkre

A G7 találkozó résztvevőinek a fotózása során azon poénkodtak a vezetők, hogy nekik is félmeztelenre kéne vetkőzniük, hogy megmutassák, keményebbek Putyinnál. Az orosz elnök erre a gúnyolódásra válaszolt.

2022. június 30., 13:04

Szerző:

A fotózás előtt Boris Johnson dobta be először a poént, hogy levegyék-e a zakóikat, esetleg vetkőzzenek-e tovább – utalva erre az orosz elnök már-már klasszikusnak nevezhető félmezetelen horgászós, lovaglós fotóira. A kanadai miniszterelnök és az Európai Bizottság elnöke is beszállt a gúnyolódásba, akik a félmeztelen lovaglást hozták fel.

Az eset után két nappal Putyin is reagált a cikizésre, azt mondta, hogy 

Nem tudom, hogyan akartak levetkőzni, derékig vagy a derék alatt, de szerintem undorító látvány lenne

Majd hozzátette, hogy egyetért Alekszandr Puskin szavaival, miszerint egy emberben mindent harmonikusan kell fejleszteni, a lelket és a testet is.
(Telex)

(Kiemelt kép: Vlagyimir Putyin képével ellátott mágnesek egy szuvenírboltban. Fényképezte: Myriam Tirler / Hans Lucas via AFP)

 

 

Egy családi vitát követően lövöldözni kezdett egy férfi Montenegróban, és tizenegy embert megölt, majd tűzharcba keveredett a rendőrökkel, akik agyonlőtték – jelentette a montenegrói állami televízió pénteken a helyi rendőrségre hivatkozva.