Orosz kém: Putyinnak 3 éve lehet hátra

Valóban súlyosan beteg, állapota pedig egyre rosszabbodik. Azt is tudni véli, az orosz elnök folyamatos dühkitörésekkel borzolja a személyzet kedélyeit.

2022. május 30., 08:05

Szerző:

Súlyosan beteg lehet Vlagyimir Putyin orosz elnök, maximum 2-3 éve lehet hátra, közölte bizalmas csatornákon keresztül a brit Daily Mirror bulvárlappal az orosz belbiztonsági szolgálat, az FSZB egyik névtelen forrása. A forrás állítja, az orvosok jósoltak ennyit a 69 éves vezetőnek, aki előrehaladott, daganatos betegségben szenved – írta az RTL.

A tiszt azt mondta, információi szerint a betegség következtében Putyin feje nagyon fáj, tévés szereplésein pedig már olyan lapokat kell neki adni, amin a mondandó óriási betűkkel szerepel, különben nem tudja elolvasni.

Eközben Putyinnak a végtagjai is fékezhetetlenül remegni kezdenek néha, ez pedig a múlt heti, Aljakszandar Lukasenkával, Szocsiban folytatott találkozón a kamerákon is látszott, bárhogyan is próbálják ezt titkolni.

Az üzenet Borisz Karpcsikov, kiugrott FSZB-tiszt még aktív kapcsolatain keresztül került ki a brit sajtóba, az informátor hangsúlyozta, míg korábban Putyin igen türelmes volt beosztottaival, manapság hirtelen dühkitörésekkel borzolja a kedélyeiket:

„Teljesen megőrült, és szinte senkiben sem bízik” – mondta ki nyíltan a forrás.

(Kiemelt kép: Vlagyimir Putyin orosz elnök videokapcsolaton keresztül részt vesz a Marsall Rokosszovszkij komphajó zászlófelvonási ünnepségén a Moszkva melletti Novo-Ogarjovo állami rezidencián 2022. március 4-én. fotó: Alexey NIKOLSKY / SPUTNIK / AFP)