Dagad a pornóbotrány Amerikában: férjével szexel a videókon a Demokrata Párt jelöltje

A Demokrata Párt politikusnője arra kérte a pornóvideó nézőit az aktusokat követően, hogy küldjenek neki pénzt, amit jó ügy érdekében gyűjt. 

2023. szeptember 13., 13:15

Szerző:

Susanna Gibson az amerikai Demokrata Párt egyik jelöltjéről – aki jelenleg Virginia államban küzd, hogy bejusson az állami képviselőházba – régi pornófelvételek kerültek elő, ahol a nézők kérésére teljesített intim aktusokat. A 40 éves amerikai politikusnő, Susanna Gibson azt állítja, nem tudott róla, hogy a felvételek más csatornákon is megjelennek majd. Szerinte a felvételek kiszivárogtatásának az egyetlen célja, hogy megalázzák, ezért feljelentést tesz, „bosszúpornó” miatt – írja a Blikk.

Gibson a Chaturbate nevű oldalon publikálta az élő felvételeit, amin a nézők által kért intim jelenteket mutatták be férjével. Az általuk készített videók más pornóoldalakra is felkerültek, például a Recurbate platformon is megjelent utólag, az itt található videókat egy republikánus személy hozta nyilvánosságra, amikor elküldte a Washington Postnak. Az oldal szerint több mint egy tucat felvétel került ki a politikusról. 

Gibson a videókban a képernyőre nézve arra kéri nézőit, hogy bizonyos aktusok után támogassák őt némi borravalóval. Kiemelve, hogy „a jó ügy érdekében gyűjti a pénzt”.

A felvételeket törölték, miután hírük ment a sajtóban. Gibson privát csatornája igen nagy népszerűségre tett szert, 5700 követővel rendelkezett, azonban a politikusnő kiemelte, nem tudta, hogy más csatornákra is átkerültek a felvételek. Mivel Virginia billegő állam, így sok múlhat most azon, hogy mennyit ront a politikusnő megítélésén a felvételek nyilvános megjelenése. 2022-ben volt egy amerikai politikus, Mike Itkis, aki a „szexpozitivitás” jegyében maga döntött úgy, hogy saját pornófilmjeivel kampányol.

(Kiemelt képünkön: Susanna Gibson, Virginiai jelölt. Fotó: /sisterdistrict.com)